Flower

Technieken vanuit de Sensi therapie

ONTGIFTEN EN DIEET
Tijdens de behandeling meet ik uit of het nodig is om een dieet te volgen of om te ontgiften. Door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen “tijdelijke gifstoffen” in het lichaam meer bij.

ALLERGIE METEN EN ORTHOMOLECULAIR
Ik meet uit of er sprake is van een allergie of intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen of producten, die (tijdelijk) belastend zijn voor je lichaam. Ik maak hier gebruik van testbuisjes, waarin voedings- en omgevingsstoffen zijn opgenomen.
Soms is het noodzakelijk om een dieet aan te vullen met vitamines en/of mineralen om een tekort te voorkomen. Ook bij een burn-out kan dit goed werken.

REMEDIES
Tussen de behandelingen door kan het nodig zijn om een remedie te gebruiken. Dit zijn druppeltjes op basis van bloesem-en edelsteenaftreksels. Deze natuurlijke remedies zijn vooral ondersteunend tussen twee behandelingen in. Dit versnelt het proces en geeft inzicht in het probleem. In deze periode werk je dus aan je klacht en tegelijk ook aan het achterliggende thema van de klacht.

GATES OF HARMONIEPUNTEN HERSTELLEN
Via aanraken en vasthouden van bepaalde (meridiaan) punten van het lichaam, komt  het lichaam beter in balans en tot rust, waardoor genezing gemakkelijker plaats kan  vinden.

DRUKPUNTMASSAGE
Deze techniek is geschikt om via meridiaanlijnen op het lichaam belastende lading los te kunnen maken, om zo het proces van heling snel op gang te brengen. Blokkades worden op deze manier zeer effectief opgeruimd. We kijken namelijk samen naar de achterliggende thema’s  die voor jou van belang kunnen zijn.

E.F.T. = Emotionel Freedom Technics
E.F.T is een snelle en doeltreffende methode om af te rekenen met angsten, fobieën, trauma’s en andere psychische ongemakken. Dit gebeurt heel eenvoudig d.m.v. het tikken op acupunctuurpunten en het benoemen van het probleem.

HOLISTIC PULSING
Deze zachte massagetechniek (waarbij je geheel gekleed kunt blijven) is geschikt voor jong en oud. Brengt problemen aan het licht, en werkt ondersteunend in het proces.

EDELSTEENTHERAPIE
Een edelsteenlegging op en rond het lichaam kan soms ondersteunend zijn bij verschillende processen. Door gebruik van verschillende edelstenen wordt deze therapie vaak als helend ervaren.
Een uitgemeten edelsteen dragen kan in sommige gevallen het geheel versterken waar dat nodig mocht zijn.

BURN-OUT PROTOCOL
Tijdens dit protocol wordt er een meridiaanverbinding “open” gemaakt, zodat de energie die niet weg kon weer weg kan stromen en het lichaam weer kan aarden. Je krijgt weer energie en het wordt weer helder in het hoofd.

ENERGIE PROTOCOl
Hierbij wordt de energie die te weinig is weer aangevuld en een te veel aan energie weer weggehaald. Het is heel ontspannend en rustgevend.

BELLY PROTOCOL
Tijdens dit protocol worden de emoties losgemaakt om na een (lange) tijd weer vrij te kunnen zijn. Het is heel ontspannend, maar kan wel confronterend zijn.