Flower

Quantum-Touch®

Quantum-Touch

De Amerikaan Richard Gordon heeft Quantum Touch ontwikkeld, dat nu al gezien wordt als de doorbraak in het genezen met handen. Quantum Touch stimuleert en versnelt het zelfgenezend vermogen van ons lichaam

Meer en meer geledingen van de  medische wereld erkennen de simpele, maar uiterst doeltreffende werking van de Quantum Touch therapie. Quantum Touch  is werken met de energie van het kwantumveld waardoor je een heel hoog energieniveau kunt creëren.

Quantum Touch is gebaseerd  op ademhaling- technieken. Door mijn handen op het lichaam van een cliënt neer te leggen verhoog ik zijn energieniveau omdat de wet van resonantie ervoor zorgt dat zijn niveau zich aanpast aan dat van mij. Hierdoor activeer ik het zelfhelend vermogen van mijn cliënt en zijn lichaamsintelligentie bepaalt wat, waar en in welk tempo er geheeld mag worden. Zo wordt een natuurlijk herstel geactiveerd.

Quantum Touch therapie is bijzonder effectief als het gaat om problemen van het bottenstelsel, spieren en gewrichten. Het corrigeert de stand van de wervelkolom zoals een scoliose. Verder kan ik het gebruiken om emoties in balans te brengen, pijn te verzachten, ontstekingen te verminderen of te doen verdwijnen.

www.qtouch.nl