Flower

Herverbinding en healing

Herverbinding

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen.

Herverbinding is een behandeling waarin alle acupunctuur en meridianenlijnen opnieuw worden verbonden met alles om je heen, waardoor alle aanwezige energie die in je lichaam aanwezig is weer kan gaan stromen. Hierdoor kan je leven zich sneller gaan  ontplooien en daardoor kom je nu op je levenspad waardoor alles versneld naar je toe kan komen.

De herverbinding vindt plaats in twee sessies, bij voorkeur op twee achtereenvolgende dagen, in ieder geval binnen 75 uur.! De duur is ongeveer 50 minuten per sessie. Tijdens de herverbinding ligt je in een ontspannen houding, met kleding aan, op een behandeltafel.

Healing

Healing is vaak een levensveranderende ervaring die gebruik maakt van nieuwe frequenties die healing toestaat op alle niveaus zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel als spiritueel. Bij  de healing worden we herverbonden (ge-reconnect) met de bron van ons wezen, de perfecte intelligentie van het universum. Healing is bij elke klacht of situatie toepasbaar en ondersteunbaar bij elk proces. Een healing sessie is geschikt voor jong en oud en kan ingezet worden bij zeer uiteenlopende klachten. Het zelfgenezend vermogen, dat in ieder levend wezen aanwezig is, wordt extra gestimuleerd.

“De beste manier om de herverbinding- energie toe te laten is niets te verwachten en alles te kunnen ontvangen, zonder gehecht te zijn aan welk resultaat dan ook. …..ontspan…. sluit je ogen en sta jezelf toe gewoon te ervaren. Laat al je gedachten los…. Ervaar….  observeer zonder oordeel of veroordeel”                                        (Wilma Klein, opleidingsinstituut Orin)